Sobna vrata

  • Sve
  • Furnirana vrata
  • Farbana vrata
  • Vrata presvučena folijom
  • Vrata sa staklom
Sobna vrata iz naše ponude su izrađena od medijapana (MDF) ploča, a finalno mogu biti presvučena melaminskom folijom, CPL folijom, fine line furnirom ili prirodnim furnirom. Unutrašnjost sobnih vrata može biti ispunjena kartonskim saćem ili ekstrudiranom ivericom. Drveni ram je od lameliranog drveta najkvalitetnijeg za proizvodnju vrata. Futeri takođe mogu biti drveni ili šperovani u zavisnosti od želje kupca. Takođe mogu biti ravni ili obli sa štelujućim pervaz lajsnama. Vrata se izrađuju u standardnoj dimenziji a na zahtev kupca se izrađuju i po meri. Sobna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, sa nadsvetlom, sa kosinom, sa staklima, klizna ili kombinacija više opcija.
Sobna furnirana vrata se mogu izraditi u dimenziji 70 , 80 ,90 i 100cm sirine i visine do 205 cm visine , kao i sirine futera od 7 do 40 cm . Krilo vrata je duplo sperovano debljine 40mm ispunjeno kartonskim sacem ili ekstradiranom ivericom oblozeno furnirom (hrast, jasen, mahagoni , fine line, orah, palisander, tresnja, tik i mnogi drugi) u zavisnosti od zelje kupca. Stokovi su takodje izradjeni od medijapana sa drvenim okvirom od lamelirane čamove gradje ispunjena kartonskim sacem, presvucena furnirom . Bocne ivice krila su takodje po zelji kupca presvucena tj kantovna furnirom. Furnir se na krilima moze lepiti horizontalno ili vertikalno po zelji kupca. Furnirana vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna , kosa ili sa nadsvetlom i naravno otvorom za staklo. Vrata se bajcuju po zelji kupca u zeljenom tonu i lakiraju visoko kvalitetnim poliuretanskim lakovima sa 30% sjaja.
Sobna vrata izradjena od MDF (medijapana 3,4,ili 6mm) moguce je naruciti ofarbane poliuretanom u boji po ral karti sa 20 % ili 40% sjaja po zelji kupca.
Izbor je prakticno neogranicen. Stokovi se rade za punu sirinu zida sa stelujucim pervajz lajsnama (ravne ili oble) obicnim ili brodskim sarkama. Stokovi mogu se raditi i do 40 cm sirine. Vrata se montiraju na principu suve montaze sto znaci da se ugradjuju posle molerskih i parketarskih radova, ali po zelji kupca montazu je moguce uraditi i pre navedenih radova. Vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, kosa ili sa nadsvetlom i naravno otvorom za staklo.
Sobna vrata izradjena u cpl foliji italijanskih dizajnera daju identican izgled prirodnih furnira sa reljefnom teksturom na svojoj povrsini. Vrata se mogu izraditi u standardnim dimenzijama 70,80,90 i 100 cm ili u merama po zelji kupca sa stelujucim futerima do 205 cm visine i oblim pervajz lajsnama sa brodskim sarkama. Vrata se takodje mogu izraditi i sa ispunom od iverice debljine 20mm(model exluziv). Vrata mogu biti jednokrilna , dvokrilna , sa otvorom za staklo i nadsvetlom.
Sobna vrata po zelji kupca moguce je dodatno opremti sa dodatnim staklenim povrsinama. Vratno krilo se moze izraditi sa jednim ili vise otvora za staklo. Otvor za staklo moze biti sa dodatnim lajsnicama naravno sve u zelji kupca. Staklo je debiljine 4 mm i moze biti mlecno , peskareno ili ornament. Ovakva vrata su idealna za trpezarije, dnevne boravke, neosvetljene hodnike, kancelarije i slicno gde je potrebna dodatna svetlost. Lajsnice se lepe silikonom tako da nema tragova eksericima.
  • Sve
  • Furnirana vrata
  • Farbana vrata
  • Vrata presvučena folijom
  • Vrata sa staklom