O nama

Sobna vrata Niš FUR-LES

SOBNA VRATA NIŠ – FUR-LES

Firma FUR-LES sobna vrata Niš proizvodi vratna krila i drvene prozore.

Slobodno možemo reći da su sobna vrata sastavni deo naših života, štiteći našu intimu ona nam takođe daju i sigurnost. Ona su najvažniji element svakog enterijera. Sobna vrata su ono prvo što primetimo kad ulazimo u neki prostor i poslednje kada izlazimo. Ona su u stanju da oplemene svaki prostor. Pored toga što odvajaju jednu prostoriju od druge, izoluju toplotu i zvuke, sobna vrata pružaju privatnost i mir u sobi u kojoj se nalazimo.

Za izradu naših vrata koristimo najkvalitetnije materijale dostupne na našem i inostranom tržištu. Pažljivim odabirom materijala i primenom najsavremenije tehnologije dolazimo do krajnjeg proizvoda koji po svim normama zadovoljava najviše standarde i najprefinjenije ukuse.

FUR-LES sobna vrata Niš su izrađena od medijapana (MDF) ploča, a finalno mogu biti presvučena melaminskom folijom, CPL folijom, fine line furnirom ili prirodnim furnirom. Unutrašnjost sobnih vrata može biti ispunjena kartonskim saćem ili ekstrudiranom ivericom. Drveni ram je od lameliranog drveta najkvalitetnijeg za proizvodnju vrata. Futeri takođe mogu biti drveni ili šperovani u zavisnosti od želje kupca. Takođe mogu biti ravni ili obli sa štelujućim pervaz lajsnama. Vrata se izrađuju u standardnoj dimenziji a na zahtev kupca se izrađuju i po meri. Sobna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, sa nadsvetlom, sa kosinom, sa staklima, klizna ili kombinacija više opcija.

Ono što nas izdvaja od drugih proizvođača je dizajn, kvalitet i maksimalna poslovnost. Garantovani rok isporuke, stručna ugradnja i savet stručnjaka. Takođe možemo odraditi farbanje medijapanskih vrata, u neku od preko 200 nijansi poliuretanskih boja, ili bajcovanje i lakiranje furniranih vrata. Detaljna i precizna završna obrada produžava vek trajanja proizvoda.

Kao završni detalj na vratima kupac može izabrati aluminijumske lajsnice. Montaža vrata se po preporuci radi po završetku svih građevinskih radova (posle gletovanja i krečenj, podova) jer su vrat predviđena za suvu montažu.

Pored sobnih vrata kod nas možete pronaći i mnogo drugih stvari poput okvira za vrata, pervajz lajsni, ručki i bravica. Naša specijalnost su sobna vrata i sve vezano za vrata.